Tack för denna tid!

Hej på er,

I fem underbara år har jag drivit denna byrå. Jag fick möjlighet att uppfylla en dröm jag hade burit på och jag är så glad att jag vågade ta steget att köra eget.

Så många härliga kunder har hunnit passera genom byrån! Jag är oerhört glad och tacksam för alla spännande uppdrag ni har anförtrott mig. Det är även så många fina människor som jag har fått äran att ha kontakt med i form av leverantörer, samarbetspartners och kollegor i branschen - stort tack till er alla! Byrån hade inte funkat utan er :).

Som egenföretagare har jag varit aktiv och byggt nätverk och engagerat mig på olika sätt och vis. Det har varit affärsnätverk såsom BNI, det har varit förtroendeuppdrag som styrelseledamot i Företagarna, det har varit uppdrag som föreläsare och jag drev även mentorskap för kvinnliga jurister och advokater som ville ha hjälp med att starta eget och göra det digitalt.

Under resan har jag lärt mig alltifrån att bygga hemsida, automatisera diverse tekniska processer, drivit marknadsföringskampanjer, analyserat omsättningsresultat och bokföring i ett företag.

Efter denna summering så känner jag mig sjukt stolt över vad jag åstadkommit! :)

Det roliga med drömmar är att de kan ändras allteftersom åren går. Livet och omständigheter ändras. Jag tror heller ingen har gått opåverkad ur denna pandemi som testat oss människor på alla möjliga vis. Detta gäller även mig och mitt företag. Summasummarum har detta lett mig fram till en önskan och sedan ett beslut att göra något annat.

I mitten på augusti väntar nya äventyr och utmaningar som innebär att byrån behöver avvecklas, jag ska nämligen börja arbeta som jurist vid Trafikkontoret i Göteborgs stad! Där blir jag del av en gemenskap (jippie) som arbetar tillsammans mot ett större mål - en grymt skön stad att röra sig och vistas i! I diverse små som stora projekt kommer jag arbeta med diverse kommersiella avtal, såväl allmän som speciell fastighetsrätt, entreprenadrätt, offentlig upphandling, m.m.

Jag är väldigt glad och exalterad över detta nya som väntar!! 

Ta hand om er i sommar!