Sommar

Jag har funnit att december och juni månad är de absolut mest hektiska på byrån. Så verkar det vara i andra branscher också. Alla vill bli klara inför semestern - oavsett om det innebär julledigt eller sommarledigt. Men är inte det lustigt egentligen? Jag menar det är någon eller några veckors uppehåll men sedan fortsätter verksamheterna, livet och vardagen som vanligt. Så varför stressar vi halvt ihjäl oss inför semestern? Jag har märkt att många av mina kunder vill gå på semester med känslan att åtgärder har vidtagits, så att semestern kan inledas med ett lättat hjärta. De vänder sig till mig i jakt på svar på juridiskt knepiga frågor eller för att ha satt åtgärder i rullning. Det ger dem sinnesro till semesterns avkoppling. Personligen tycker jag det är härligt när arbetstempot blir intensivt, för arbetstrycket varierar över året och då gäller det att njuta av både toppar och dalar.

Men visst blir juni ett pussel - eller vad säger ni med barn? Samtidigt som arbetet är som mest intensivt med allt som ska avslutas så ska också andra delar i livet avslutas i juni - barnen har avslutningar i de olika aktiviteterna de håller på med och saker ska bakas eller ordnas inför det. Det är utflykter på skolan till vilka det återigen ska bakas eller fixas matsäck till. Sen är det skolavslutningarna, underbara och ljuvliga till vilka det ska bakas och ordnas inför. Det är också en mängd barnkalas att komma ihåg, skjutsa till och ha kommit ihåg att köpa present till. Pust! Min taktik är listor för att inget ska glömmas bort! Jag skulle inte komma långt utan en bra kalender och mina underbara listor.

Nu närmar vi oss slutet på juni och midsommarafton är på fredag! 

För kännedom har byrån öppet även under sommaren men mer begränsat. Så för den som hellre väntar tills stressen på jobbet lagt sig med att ta kontakt i ett juridiskt ärende så går det utmärkt. Telefonväxeln är dock avstängd från vecka 27 till och med vecka 33. Telefontid kan bokas per e-post. Mer information om detta finns på byråns hemsida under fliken "Om byrån".

Avslutningsvis vill jag passa på att önska er en trevlig midsommar och en riktigt härlig semester! Vi hörs!