Nu verksamhet även i Sälen!

Min man och jag köpte hus i Sälen för två år sedan. Vi älskar detta ställe något alldeles väldigt! Jag vill nu kombinera min passion för fjällen med min passion för småföretagare. Därför kommer jag börja erbjuda mina tjänster till bostadsrättsföreningar och företagare i Sälen. Möjlighet till möte på plats finns sista veckan i varje månad. 

Jag hörde att det inte finns någon advokat i kommunen Malung-Sälen, detta vill jag råda bot på. Men det blir nog en utmaning att nå ut och sedan att vänja folk vid att kunna köpa juridisk hjälp. Att det faktiskt inte bara behövs när man blir stämd eller på annat sätt är i tvist. 

Sälenmässan går av stapeln den 2 och 3 november på Högfjällshotellet. Då hoppas jag få träffa många lokala entreprenörer och knyta kontakter. Det blir mitt första steg.

Med dagens teknik är jag väldigt platsoberoende. Att ta ett möte via Skype, Zoom eller Vimeo fungerar utmärkt. Oroa dig inte, du behöver inte veta vad det är. Jag skickar en länk via e-post till den jag ska ha möte med. Personen ifråga behöver bara kunna öppna en e-post och klicka på länken så är mötet igång. 

Är du hemmahörande i Sälen och i behov av juridisk hjälp eller söker ett samarbete? Kontakta mig så pratas vi vid!