Marknadsföring

Livet som egenföretagare har bjudit på utmaningar. Som egenföretagare gör jag allt i bolaget, förutom bokföringen för den har jag uppdragit åt företaget Aspia att hantera. För övrigt sköter jag resten. Administration, ärendehantering, försäljning och marknadsföring.  När jag tidigare var anställd var jag helt enkelt advokat och hanterade ärenden. Som egenföretagare har jag fått lära mig att löpande sköta de andra bitarna också. Vissa saker är svårare än andra. Jag älskar att nu få ta del av helheten, samtidigt som det kan bli en del hårslitande.

Den senast tiden har jag försökt lära mig mer om digital marknadsföring. Det är en djungel tycker jag. Det finns extremt mycket hjälpmedel, men de kräver ändå sin man/kvinna anser jag när det gäller tekniska kunskaper. Jag har gått en digital kurs i hur man genererar leads. Men vid implementering sätter återigen mina bristande tekniska kunskaper käppar i hjulen. Plug-ins och botar, landningssidor och gud vet allt. Jag vill lära mig. Jag vill kunna och förstå innan jag eventuellt köper in en tjänst, det blir en bättre upphandling då och ett bättre kravställande från min sida.

Nu har jag arbetat fram en sån bra give-away, en checklista över GDPR-åtgärder som jag vill dela med er företagare. Jag ska bara lyckas installera funktionen på min hemsida..... Så stay tuned - plötsligt händer det!