Lunchseminarium om nya dataskyddsförordningen

Nu har jag precis avslutat ett lunchseminarium om GDPR - den nya dataskyddsförordningen. Bra diskussioner följde med härliga människor. Sånt lyfter upp mig för resten av veckan!

Jag upplever faktiskt att många företagare och organisationer inte tagit detta på allvar ännu, trots den översvallande mängd information som pumpats ut den senaste tiden. Det företag eller organisation som struntar i att följa reglerna riskerar från den 25 maj 2018 dryga böter. Dessutom vill jag sticka ut hakan och påstå att det företag som helt saknar information om hur de behandlar personuppgifter kommer att framstå som oseriöst. Ta hand om ert varumärke och rykte.

Ska jag komma ut till ditt företag eller organisation och hålla en lunchdragning? Hör bara av dig!

Är ni i full färd med förberedelserna? Vad bra! Jag kan komma ut och göra en genomlysning av era åtgärder om så önskas.

Vill ni komma igång men vet inte vart ni ska börja? Låt oss träffas för ett möte så sätter jag upp en struktur för er.