Funderingar på tåget

Jag sitter på tåget på väg till Stockholm. Där ska jag gå på kurs, bankett och mingla! Jag ska testa att vara med på något som heter Advokatdagarna. Advokater från runt om i landet deltar. Hoppas jag. Som utomsocknes så hopas jag på fler utomsocknes så att säga. En härlig mix förnöjer. Dags att smörja munlädret, detta ska bli roligt!

Jag har i dagarna också funderat på hur jag kan förtydliga mitt budskap till er, mina kunder och följare. Jag är advokat och ingen expert på marknadsföring. Det är dags för förändring och lite expertis på det området. Nyheter är att vänta så stay tuned!

Jag har i veckan varit utsatt ett avskräckande exempel på försäljning. Den mest extrema säljare jag någonsin stött på har jagat mig och pratat sönder mig om fördelarna med hens tjänster. Jag har nu tvingats blockera numret, en funktion jag faktiskt aldrig tidigare använt mig av. Det är ingen vidare försäljningsmetod :).

Ha det fint!