En onsdag i september

Vad gör jag egentligen på dagarna - är en fråga jag får då och då.

Mm, det kan man fråga sig. Tiden susar förbi. Men ok, dagen inleddes med löpning med dottern i vagn till förskolan. Tänk vad grymt om jag kunde fortsätta med den rutinen! Energiboosta dagen. Tyvärr är jag lite för morgontrött. Men inte idag!

Därefter hanterade jag frågeställningar inför 100-årsjubileet jag är med och anordnar som styrelseledamot i Företagarna Kungsbacka. Det ska bli väldigt roligt! Med 400 medlemmar och andra gäster förväntar vi oss en kul kväll med god uppslutning.

Jag har under dagen även arbetat med ett personuppgiftsbiträdesavtal och en fordringstvist. Det blir alltid lite byråadministration också, svårt att komma undan. Men jag gillar ordning och reda så det är alltid renande att ta i lite sånt varje dag. Det var en hel del mail om diverse, såväl prospekt kunder som hade frågor samt andra nätverk där jag är engagerad. Det gäller att hänga i för att vinna förtroende och jag älskar att träffa människor. Nätverkande är en viktig del för byråns fortlevnad liksom ett intresse för mig.

Dagen tog liksom sedan slut och jag hämtade dottern på förskolan. Min stora dotter har börjat cykla själv! Stort steg.

Under kvällen övade jag konflikthantering då döttrarna flög på varandra titt som tätt. Vid läggning vädrades allehanda saker med äldsta dottern. Läggning är en sån härlig och viktig tid, allt möjligt poppar upp för diskussion på ett sätt som det inte gör annars under dagen.

Mannen och jag avslutar kvällen med Rambo II - en sån klassiker. 

Imorgon bitti väntar frukostmingel på Frukostklubben i Kungsbacka. Hoppas det blir givande - kanske ses vi där?