Back in business!

Hej!

Hoppas ni haft en skön sommar och njutit av era fastigheter! Det har jag sannerligen gjort. När det gäller min fastighet har jag klippt oändliga mängder gräs, rensat ogräs som nu är tillbaka, sett planteringar dö (jag har inga gröna fingrar), letat efter skugga på varma dagar och sol de kallare dagarna. Jag har insett att huset måste målas om och kommit fram till att förrådet behöver renoveras. Vem har tid att jobba när man äger en fastighet?? :) Men jag älskar vår fastighet och vårt hem, det har vekrligen bjudit upp till dans på semestern och erbjudit sköna platser för vila eller umgänge.

Nu går sommaren mot sitt slut och byrån kör full fart från nästa vecka. Som ni vet har byrån under sommaren varit stängd vissa veckor och andra veckor haft begränsade öppettider. Men som sagt - nu kör vi igen!

Det är lustigt men som vanligt känner jag så här i slutet av sommaren att det ska bli riktigt skönt att få komma igång ordentligt igen. Få fasta rutiner, ordning och reda, driva och utveckla bolaget, hitta på nya saker för att hjälpa mina kunder, osv - underbart!

Vad har hänt mer då? Jo, under sommaren har jag bland annat fått tre vinnande domar! Väldigt roligt för såväl mig som mina kunder. En avsåg bygglov och avvikelse i byggnadshöjd, en annan bygglov och betydande olägenhet samt en tredje som avsåg gemensamhetsanläggning.

Nu sitter jag som bäst och uppdaterar hemsida, arbetar på min webbshop, funderar ut nya produkter, pratar med potentiella kunder och arbetar med pågående uppdrag.

Behöver du hjälp med ett bygglov, förhandsbesked eller servitut är du varmt välkommen att boka en telefontid! Det gör du enkelt genom vår bokningssida: https://bit.ly/3aF8GX7