Andrahandsuthyrning i bostadsrättsförening

Byrån är som ni kanske sett åter i farten efter semestern. Men vet ni vad? Jag har varit ett flitigt litet bi hela sommaren. Jag har skapat en digital online kurs för styrelsledamöter i bostadsrättsföreningar! Ämnet är: andrahandsuthyrning i bostasdrättsförening. Fler ämnesområden kommer, så håll utkik!

Orsaken till detta skapande av en digital produkt är att jag upplevde att det fanns ett behov av att tillgängligöra juridiken på ett annat sätt. Kursen är praktisk och innehåller guide och lathund till förneingen. Den innehåller mallar att använda. Den är helt enkelt lite annorlunda mot det mesta ni sett där ute, anser jag.

Efter att ha arbetat med bostadsrättsförneingar i många år har jag en god inblick i vad för frågeställningar de löpande stöter på. Kunskap behövs, men kanske inte alltid en advokat - förutsatt att det går att hitta bra och enkel information. Det ville jag skapa med mina kurser.

Att skapa en digital kurs har prövat mig ska ni veta. Jag har fått lära mig allt om att spela in film, sätta ihop manus, redigera, publicera kursen på en onlineplattform och koppla betalmetod till det. Pust. Men nästa gång blir det lättare. :)

Jag har skapat en Facebook grupp också för dem som köper kursen - en plats att dela med sig av sina kunskaper, utbyta erfarenheter, få tips och tricks. I den gruppen kommer jag även hålla en livesänd frågestund en gång per månad. Medlemmar kan ställa frågor inför och under sändningen. Jag kommer beta av så många jag hinner på den timma frågestunden varar.

Åh vad jag hoppas att alla ni därute i föreningarna kommer uppskatta kurserna! Jag gjorde det för er ;).

Vill ni vara först ut att ta del av den nya kursen - klicka här!